Ga terug
Aan het bureau van...

Sterre Roelofs.

Over 'Aan het bureau van':

In de rubriek ‘Aan het bureau van’ beantwoordt
een inBrainer vijf vragen om hem/haar
beter te leren kennen.

Misschien ken je ons al, omdat je al jaren met ons samenwerkt. Misschien heb je geen idee wie er bij inBrain werken. Ons team is wat ons uniek maakt en daarom vertellen we graag wat meer over de personen achter de producten!

Deze keer stellen we je voor aan Sterre Roelofs, projectmanager bij inBrain.

Hoe zien we je persoonlijkheid terug in je werk?

Mijn persoonlijkheid is Defender ISFJ-T (Introverted-Observant-Feeling-Judging-Turbulent). Dit uit zich in hard werken, toegewijd zijn aan inBrain en het ervaren van een groot verantwoordelijkheidsgevoel voor de mensen om mij heen. In mijn werk haal ik veel energie uit het faciliteren van alle kaders en mogelijkheden waardoor projectleden zich zo goed mogelijk op hun expertise kunnen focussen.

Wat is de grootste misvatting die mensen hebben over jouw werk?

Eerlijk gezegd denk ik dat de misvatting die ikzelf vóór inBrain had over werken bij een e-learningbedrijf veelvoorkomend is. Namelijk: werken met saaie, stoffige en ouderwetse e-learningmodules. Veel mensen hebben wel eens een e-learning gevolgd. Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat deze over het algemeen niet de meest spannende e-learnings waren. Sinds ik bij inBrain werk, is mijn beeld over e-learnings compleet veranderd. Wij laten zien dat online leren speels, effectief, aantrekkelijk en bovenal leuk kan zijn!

Welk advies zou je geven aan een nieuwe collega?

Domme vragen bestaan niet! Door je vrij te voelen om alles te vragen, leer je het meest en stimuleer je anderen om opnieuw over hun antwoorden na te denken, wat kan leiden tot nieuwe en interessante inzichten!

Welke eigenschap zorgt ervoor dat je je werk beter kunt doen?

De eigenschap die als eerst bij me opkomt, is gedisciplineerd zijn. Ik ben absoluut geen uitsteller en wil de dingen waar ik tegenop zie zo snel mogelijk achter de rug hebben. Ik houd niet van uitstellen en pak de ingewikkelde werkzaamheden vaak direct op.

Meer over Sterre

 

Ik zorg ervoor dat projecten zo soepel mogelijk verlopen, verwachtingen goed gemanaged zijn en iedereen weet wanneer er wat moet gebeuren. Na mijn master Beleid, Communicatie en Organisatie heb ik lang als onderzoeker gewerkt, wat erg individueel werk was. Ik miste interactie en dynamiek. Dit heb ik helemaal gevonden in mijn rol als projectmanager bij inBrain!

Het liefst werk ik aan intensieve, kortlopende projecten met strakke deadlines, waarbij ik veel en intensief samenwerk met zowel de klant als ons eigen projectteam. Het vastbijten en doorzetten in een project, daar krijg ik energie van!

Sterre - Projectmanager
Maximise potential
with digital learning solutions
Cookies?

inBrain hecht grote waarde aan het beschermen van uw persoonsgegevens. inBrain maakt op haar website zeer beperkt gebruik van cookies.

Ja, ik accepteer cookies Nee, liever niet