Ga terug
Aan het bureau van...

Kim Tijssen.

Kim Marketing & Events
Over 'Aan het bureau van':

In de rubriek ‘Aan het bureau van’ beantwoordt
een inBrainer vijf vragen om hem/haar
beter te leren kennen.

Misschien ken je ons al, omdat je al jaren met ons samenwerkt. Misschien heb je geen idee wie er bij inBrain werken. Ons team is wat ons uniek maakt en daarom vertellen we graag wat meer over de personen achter de producten!

Deze keer stellen we je voor aan Kim Tijssen, medewerker Marketing & Events bij inBrain.

Heb je een bijzondere hobby?

‘Mijn grootste hobby is eigenlijk alles wat met watersport te maken heeft. Windsurfen, zeilen, wakeboarden of gewoon lekker varen in het zonnetje. Hopelijk gaan we deze zomer weer surfen met alle inBrainers.’

Welke eigenschap zorgt ervoor dat je je werk beter kunt doen?

‘Ik denk dat mijn enthousiasme ervoor zorgt dat ik mijn werk beter kan doen. Ik vind veel verschillende dingen leuk en krijg energie van nieuwe projecten. Eén van die nieuwe projecten waar ik nu mee bezig ben is bijvoorbeeld het organiseren van inspiratiesessies ‘Koffie & Croissants’ over interessante onderwerpen van deze tijd. De volgende inspiratiesessie zal gaan over AI en leerconcepten en vindt plaats in april.’

kim inBrain

Wat wilde je vroeger worden? En wat zie je daar nu nog van terug in je werk?

‘Vroeger wilde ik altijd pottenbakster worden of werken in de lippenstiftfabriek, haha. Het leek mij geweldig om alle nieuwe kleurtjes voor lippenstiften te bedenken en uit te testen. Toen ik opgroeide, ging mijn passie meer naar teksten schrijven en evenementen organiseren. Ik krijg er veel energie van als ik zie dat mensen genieten van iets dat ik heb georganiseerd. Ik ben blij dat ik dat nu voor mijn werk mag doen.’

Ben je competitief en hoe komt dat bij inBrain naar voren?

‘Ik zou mijzelf niet als een heel competitief persoon omschrijven, maar tijdens een potje volleybal met inBrainers ben ik wel gebrand om te winnen! Binnenkort gaan we ook kickboksen met het team, dan denk ik dat ik stiekem toch wel weer fanatiek word.’

Als je vanaf elke locatie ter wereld zou mogen werken, waar zou dat dan zijn?

‘Daar hoef ik niet lang over na te denken, dat is Costa Rica! Volgens mij is dat een geweldige plek om remote te werken. Salsa, sangria en surfen, beter wordt het volgens mij niet. Oh ja, en dan kan ik ook mijn Spaans een beetje bijspijkeren.’

Meer over Kim

 

Als Marketing & Events-medewerker bij inBrain houd ik mij onder andere bezig met de socials en de website van inBrain. Daarnaast organiseer ik de offline events. De leukste taken zijn het organiseren van de inBrain-events, zoals het kerstfeest en de jaarlijkse surftrip.

Kim - Marketing & Events
Maximise potential
with digital learning solutions
Cookies?

inBrain hecht grote waarde aan het beschermen van uw persoonsgegevens. inBrain maakt op haar website zeer beperkt gebruik van cookies.

Ja, ik accepteer cookies Nee, liever niet