Ga terug
Aan het bureau van...

Maarten van Putten.

Maarten Accountmanager
Over 'Aan het bureau van':

In de rubriek ‘Aan het bureau van’ beantwoordt
een inBrainer vijf vragen om hem/haar
beter te leren kennen.

Misschien ken je ons al, omdat je al jaren met ons samenwerkt. Misschien heb je geen idee wie er bij inBrain werken. Ons team is wat ons uniek maakt en daarom vertellen we graag wat meer over de personen achter de producten!

Deze keer stellen we je voor aan Maarten van Putten, accountmanager bij inBrain.

Heb jij een bijzondere hobby?

‘Tsja.. wat is bijzonder? Mijn grootste hobby is in ieder geval fietsen. Op de wielrenfiets, de MTB of een opgeknapte oldtimer, het maakt me niets uit. Door op de fiets te stappen ben je sneller verder weg dan met de benenwagen en je komt op meer bijzondere plekken dan met de auto. Ik vind het heerlijk om in de buitenlucht mijn hoofd leeg te maken en mijn benen juist vol te laten lopen. Arnhem (mijn woonplaats) is wat mij betreft een perfecte plek voor een fietser. Om de hoek liggen Nationaal Park de Hoge Veluwe en de Veluwezoom. Mooie stukken natuur waar heide en bossen elkaar op een golvend terrein afwisselen. Via de dijk kun je de Rijn in westelijke richting volgen (tip: zorg altijd voor wind in de rug op de terugweg) om daarna weer huiswaarts te trappen via de Betuwe, die vooral bekend staat om de fruitteelt en uitgestrekte weilanden. Ook het heuvelachtige Rijk van Nijmegen ligt niet ver weg. Elke rit is dus weer een beleving op zich.’

Wat is jouw favoriete plekje op kantoor?

‘Het zijn er twee, denk ik. Mag dat ook? De keuken vind ik een fijne plek. Hier staat namelijk de La Cimbali! Een echte Italiaanse koffiemachine, die elke dag een kopje (of 6) heerlijke koffie produceert. Daarnaast is de keuken ook een plek waar je snel collega’s tegenkomt en makkelijk kunt contacten, ouwehoeren, kort iets afstemmen en socializen. Daarnaast is de Playseat ook een van mijn favoriete plekjes. Doen alsof je Max Verstappen bent op het circuit van Zandvoort, I like it!’

Aan welk liedje denk je bij inBrain?

‘Niet aan één specifiek nummer. Wanneer ik op kantoor rondloop zing en fluit ik de hele dag. Dan is het net een jukebox in mijn hoofd en komen er oneindig veel genres, stijlen en artiesten voorbij. Gedachten worden automatisch vergezeld met een bijpassend themanummer, dat ik graag ten gehore breng. Altijd gedacht dat er niemand blij zou worden van mijn zangkunsten, maar het blijkt dat mijn fluitskills nog minder in de smaak vallen bij sommige collega’s.’

Heb je een bijnaam?

‘Yes! Put, als in: van Putten. Lang geleden ontstaan toen ik met meerdere Maartens bevriend raakte. Vanuit pure noodzaak dus. Tegenwoordig zijn er weinig plekken waar men me nog Maarten noemt. Al heeft het op het werk lang geduurd voordat deze bijnaam voorzichtig zijn intrede deed.’

Als je in je vingers kon knippen en je werd een expert in iets, wat zou dat dan zijn?

‘Een survival-expert.’

Meer over Maarten

 

Na drie jaar als e-learning consultant te hebben gewerkt, heeft Maarten een interne transfer gemaakt naar het accountmanagement. De ervaringen die hij als consultant heeft opgedaan, gebruikt hij om voorstellen te schrijven die aansluiten bij de vraag van (potentiële) klanten. Denk aan het bedenken van (leer)concepten, het onderzoeken van de leernoodzaak, het bedenken van interactieve werkvormen en de kennis van verschillende tools. Ook is hij verantwoordelijk voor verschillende projecten en de relatie bij zeer uiteenlopende accounts.

Maarten - Accountmanager
Cookies?

inBrain hecht grote waarde aan het beschermen van uw persoonsgegevens. inBrain maakt op haar website zeer beperkt gebruik van cookies.

Ja, ik accepteer cookies Nee, liever niet